REFORMA DELS PAVIMENTS DE CUINES A L’HOSPITAL UNIVERSITARI DE GIRONA DOCTOR JOSEP TRUETA

1

Des de Disseny Tècnic Ditecsa S.A., estem en ple desenvolupament de projectes d’obres i actuacions amb la prioritat d’evitar la parada de producció en centres hospitalaris.

En aquesta línia, des del departament tècnic hem portat a terme el projecte, la licitació, la direcció d’obra i de seguretat i salut, així com la gestió dels industrials, de la reforma dels paviments de les cuines del centre Hospitalari Universitari de Girona Doctor Josep Trueta. Actualment des de la nostre oficina d’enginyeria també treballem amb altres centres sanitaris en matèria de suport en fase constructiva i de disseny i tots treballant amb la metodologia i programari BIM en els seus mòduls de M.E.P.

Des de Disseny Tècnic Ditecsa S.A., s’han generat les coordinacions corresponents per permetre el funcionament de les cuines, durant l’execució d’obra, per mantenir el funcionament de la mateixa, evitant afectacions sanitàries i permetent el funcionament de les empreses que gestionen el serveis, de la millor manera.

En aquesta línia, agraïm a tots els actors intervinguts a l’actuació, així com tots els càrrecs interns i externs de l’hospital, per haver pogut portar a terme les actuacions de manera òptima.

 

 

 Actuació en paviments