DITECSA col·labora en el projecte l’avantprojecte de la gasificació a la illa de Menorca

Durant el primer semestre del 2015, Disseny Tècnic Ditecsa, enginyeria de suport de Gas Natural Distribución, ha executat l’avantprojecte per a la gasificació de l’Illa de Menorca. Els estudis han inclòs el disseny de les plantes d’emmagatzematge modulars, el disseny de la xarxa de distribució així com totes les possibles afectacions sobre el terreny. Aquesta primera fase s’ha finalitzat amb la presentació del projecte d’autorització administrativa per part dels responsables de Gas Natural Fenosa davant els òrgans competents a l’illa per tal de poder iniciar els treballs de gasificació que comportarien una inversió aproximada de 30 milions d’euros.
Més informació a: Notes de premsa de Gas Natural Fenosa